1. Laatutakuu annetaan kaikille tuotteillemme. Tätä takuuta kutsutaan myös lakisääteiseksi tai tehdastakuuksi. Voimassaoloaika voi vaihdella: kuten muutkin ehdot, voimassaoloaika ilmoitetaan tuotteen kuvauksessa tai ostetun tuotteen mukana olevassa laskussa, joka on sama kuin takuukortti.

2. Takuu astuu voimaan renkaiden myyntipäivänä.

3. Takuu on voimassa renkaiden ostopäivästä alkaen. Mitään vaatimuksia ei hyväksytä, jos yrityksen vastuuhenkilö tai tarvittaessa komitea toteaa renkaan olevan mekaanisesti vaurioitunut, että renkaassa on käytetty väärän kokoista/tyyppistä tai laadultaan vääränlaista vannetta, että renkaassa on riittämätön ilmanpaine, että se on väärin asennettu tai että ajoneuvon alusta on viallinen.

4. Takuu ei kata renkaiden ajokilometrejä.

5. Takuu koskee rengasta, jota ei ole asennettu vanteeseen.

6. Tuotekuvat ovat vain havainnollistavia, alkuperäiset tuotteet saattavat poiketa esitetyistä. Esitettyjä valokuvia ei voida käyttää minkään reklamaation perusteena. Tuotteen katsotaan olevan hyvälaatuinen, jos se vastaa verkkokaupassa annettua näytettä, mallia tai kuvausta.

7. Mahdollisesti vialliset tuotteet on ensin toimitettava Myyjän huoltopalveluun ja vasta jos ne todetaan viallisiksi, Ostajan pyyntöön viallisista tuotteista voidaan vastata.

8. Valmistajan takuu on voimassa vain, jos tuotetta käytetään sen käyttöehtojen mukaisesti.

9. Tuotteita, joita ei ole noudettu takuuhuoltokeskuksesta ja/tai myyjältä ja luovutettu takuuhuoltoa varten, säilytetään 3 (kolme) kuukautta. Tämä ajanjakso alkaa kulua siitä päivästä, jona ostajalle on ilmoitettu ostajan ilmoittamien yhteystietojen (puhelinnumero, sähköposti jne.) mukaan, että ostaja voi noutaa tuotteet, kun ne palaavat huoltopalvelukeskuksesta. Jos ostaja ei nouda tuotteita määräajassa, myyjällä on oikeus lopettaa tuotteiden varastointi ja ne voidaan hävittää.

10. Myyjän laatutakuu ei rajoita ostajan (kuluttajan) lakisääteisiä oikeuksia siinä tapauksessa, että hän ostaa laadultaan puutteellisen tuotteen tai palvelun.

11. Tuotteiden laatua, niiden palauttamista ja muita myyntiehtoja koskevat riidat ratkaistaan myynti- ja ostoehdoissa määrätyn menettelyn ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti.