www.erenkaat.fi:n asiakkaalla on oikeus 14 (neljäntoista) päivän kuluessa siitä, kun tuotteet on toimitettu ostajalle, palauttaa ne, jos tuotteet ovat vahingoittuneet, käytettyjä tai jos ne eivät ole asianmukaisesti koottuja. Tuotteet saa palauttaa, jos niiden ulkonäköä on muutettu vain siinä määrin kuin on tarpeen vastaanotettujen tavaroiden tarkastamiseksi. Ostajan on vastattava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

 

Tuotteet tulee lähettää Liettuan toimipisteeseemme. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä helpoimman toimitustavan sopimiseksi. Perutun tilauksen palautuskulut eivät sisälly tuotteen hintaan. Jos järjestämme noudon omalla kuriirillamme, yhden kollin palautuskulu on 25 euroa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Pankkitilinumerosi

Kopio tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

Lipeikio įmonė „Egzotika“
Ugniagesių g. 10, 02244 Vilnius, Lietuva

 

Ostajan, joka haluaa palauttaa tuotteet, on otettava yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja ilmoitettava tuotteiden nimi, palautettava määrä ja tilausnumero.

Vastaanotettuaan palautetut tuotteet ja arvioituaan niiden laadun Myyjä hyvittää Ostajalle tuotteiden hinnan 14 päivän kuluessa tuotteiden palauttamisesta.

Oikeus peruuttaa etäsopimus perustelematta 14 (neljäntoista) päivän kuluessa ei koske oikeushenkilöitä (yrittäjiä).